Εκδήλωση Εορτασμού 30 χρόνων λειτουργίας του Συνδέσμου 25.5.2016 - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Εκδήλωση Εορτασμού 30 χρόνων λειτουργίας του Συνδέσμου 25.5.2016

Δραστηριότητες > Εκδηλώσεις > 2016

Εορτασμός των 30 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου μας

Σε μια λιτή, αλλά ουσιώδη και με πολλά μηνύματα εκδήλωση, γιορτάστηκε η επέτειος των 30 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του Συνδέσμου μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία στις 25 Μαΐου 2016 παρουσία μελών και φίλων του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας, κου Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη και μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Λευκωσίας κυρία Ελένη Λουκαϊδου και η εκπρόσωπος του Υπουργού Υγείας κα Αναστασία Ανθούση που απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Υπουργού.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε o Πρόεδρος του Συνδέσμου, κύριος Σάββας Χριστοδούλου. Έπειτα μίλησε η  Μαίρη Μακρίδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κάνοντας μία αναδρομή στα πρώτα χρόνια ίδρυσης του Συνδέσμου καθώς και για τη προσφορά και δράση του Συνδέσμου.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες σε άτομα τα οποία διετέλεσαν μέλη Διοικητικών Συμβουλίων για τα έτη 2011-2016 και είναι οι ακόλουθοι:

Λένια  Τακούσιη – Χριστοφόρου
Μαρία Θρασυβούλου – Χαμπουρή
Μιχάλης  Κουντούρης
Άντρος  Γεωργιάδης
Γεωργία Γιαννικούρη
Σαπφώ  Μιχαήλ
Αλεξία Ζαννετίδου
Παναγιώτα  Κουννά
Μερόπη Τσιμμίλη – Μιχαήλ
Νικολέττα Τζιαούρη
Γιώργος Αγιομαμμίτης
Μαρία Λαζάρου
Νάσια Δημητρίου

Επίσης τιμήθηκε η κα Μαίρη Μακρίδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, σαν ένδειξη αναγνώρισης της πολύχρονης προσφοράς της προς τον Σύνδεσμο.

Ξεχωριστή μουσική νότα έδωσαν, με την αφιλοκερδώς παρουσία τους και τους ευχαριστούμε, η Χαρίκλεια Στρούθου στο τραγούδι και ο Χρήστος Λυμπερόπουλος στο πιάνο.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο  Σταύρος Κυπριανού και Σταυριανή Κωνσταντίνου, και τη φωτογραφική κάλυψη επιμελήθηκε το μέλος του Συνδέσμου, κος Μάριος Ιωάννου.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας και που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν το έργο και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας.

Ακολουθούν ολόκληρα τα κείμενα των ομιλητών και φωτογραφικό υλικό.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού