Δημοσιογραφική Διάσκεψη 16.2.2016 - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Δημοσιογραφική Διάσκεψη 16.2.2016

Δραστηριότητες > Εκδηλώσεις > 2016

Δημοσιογραφική Διάσκεψη- Τρίτη 16.2.2016

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πολλαπλής Σκλήρυνσης πραγματοποίησε Δημοσιογραφική Διάσκεψη, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:00π.μ. στην αίθουσα της Δημοσιογραφικής Εστίας, στη Λευκωσία.
Στην εν λόγω Διάσκεψη παρευρέθηκαν και απεύθυναν λόγο ο Δρ. Κώστας Μιχαηλίδης, Πρόεδρος Νευρολογικής Εταιρείας Κύπρου, ο Δρ. Μάριος Παντζαρής, Επίτιμος Πρόεδρος και Επιστημονικός Συνεργάτης του Συνδέσμου, η κα Έλενα Καϊσή , Κλινικός Φαρμακοποιός Φαρμακευτικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, η Δρ. Ειρήνη Παπαχαραλάμπους, Ανώτερη Λειτουργός Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας και ο κος Μάριος Κουλούμας, Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων, (ΠΟΣΠΦ).

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κύριος Σάββας Χριστοδούλου τόνισε τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ασθενείς με πολλαπλή σκλήρυνση αναφορικά με τη φαρμακευτική αγωγή και την μη έγκαιρη διεξαγωγή μαγνητικής τομογραφίας MRI.

Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη παρευρέθηκαν βουλευτές, εκπρόσωποι ομοσπονδιών και φαρμακευτικών εταιρειών αλλά και ασθενείς μέλη του Συνδέσμου.


Ομιλία Προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης


 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού