Γενική Συνέλευση 2016 - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Γενική Συνέλευση 2016

Δραστηριότητες > Εκδηλώσεις > 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας

Με επιτυχία έγινε το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στις 10.30π.μ. στο Ξενοδοχείο Europa Plaza η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας .

Στη Συνέλευση παρευρέθηκαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Υπουργός Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Έργων, κος Μάριος Δημητριάδης, ο Υπουργός Υγείας, Δρ. Γιώργος Παμπορίδης και η εκπρόσωπος της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κυρία Χριστίνα Φλουρέντζου καθώς και ο Επίτροπος Εθελοντισμού κος Γιαννάκης Γιαννάκη. Παρευρέθηκε επίσης και η Βουλευτής, μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας κα Στέλλα Κυριακίδου.


Ακολούθησε η λογοδοσία του Προέδρου κου Σάββα Χριστοδούλου ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στις πιο σημαντικές δράσεις του Συνδέσμου που έγιναν κατά την διάρκεια των ετών 2014 και 2015. Έγινε επίσης αναφορά  στα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύνδεσμος που αφορούν την θεραπευτική αγωγή των ασθενών.


Στην συνέχεια ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από την ταμία κα Μαίρη Μακρίδου και οι Ελεγκτές έθεσαν στην διάθεση της Γ.Σ. προς έγκριση, την έκθεσή τους από τον οικονομικό έλεγχο που έγινε.


Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εκλέγηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου το οποίο καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:


1. Σάββας Χριστοδούλου  Πρόεδρος
2. Ελένη Ελευθερίου  Αντιπρόεδρος
3. Χριστιάνα Πάλλα Γραμματέας
4. Μαρία Χόλμς  Βοηθός Γραμματέα
5. Μαίρη Μακρίδου  Ταμίας
6.
Ευτύχιος Καφατάρης Μέλος
7.
Πανίκος Κυριακίδης Μέλος
8.
Μυρούλλα Λάμπρου  Μέλος
9.
Δέσπω Παντελή  Μέλος
10.
Μαριάννα Παπαδοπούλου Μέλος
11.
Φίλιππος Παπαμιχαήλ Μέλος
12.
Δέσποινα Ρούσου  Μέλος
13.
Χριστούλλα Χαραλάμπους  Μέλος


 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού