Συνάντηση μελών επαρχίας Λευκωσίας 28.2.2015 - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Συνάντηση μελών επαρχίας Λευκωσίας 28.2.2015

Δραστηριότητες > Εκδηλώσεις > 2015

Μ’ ένα φλιτζάνι καφέ και φιλική κουβέντα

Σε φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου  28 Φεβρουαρίου 2015 στις 4μ.μ. στο ξενοδοχείο Europa Plaza, συνάντηση γνωριμίας μελών και φίλων του Συνδέσμου επαρχίας Λευκωσίας.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κος Σάββας Χριστοδούλου, σε ένα σύντομο χαιρετισμό, σύστησε τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ενημέρωσε για τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με το Υπουργείο Υγείας, τις φαρμακευτικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας καθώς και με άλλους φορείς για θέματα που απασχολούν τα μέλη του Συνδέσμου.

Έγινε επίσης ενημέρωση για τα διάφορα προγράμματα, και υπηρεσίες του Συνδέσμου, ενθαρρύνοντας τα μέλη να επικοινωνούν μαζί με τις λειτουργούς του Συνδέσμου για ότι χρειαστούν.

Επίσης διαβεβαίωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, να εργάζεται με ζήλο και υπευθυνότητα για τα δικαιώματα των μελών του Συνδέσμου, καθώς και την ποιοτική αναβάθμιση των προγραμμάτων του Συνδέσμου εκεί που χρειάζεται, πάντοτε σε στενή συνεργασία με τις λειτουργούς της κοινωνικής υπηρεσίας, τους φυσιοθεραπευτές μας, τους ψυχολόγους και όλους τους άλλους συνεργάτες.

Στην εκδήλωση τραγούδησαν αφιλοκερδώς ο Μιχάλης Χατζήμιχαήλ και η Βασιλική Χατζηαδάμου. Βιολί έπαιξε ο Σάββας Στεφάνου και λαούτο ο Μιχάλης Χατζήμιχαήλ.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τα τραγούδια και εξέφρασαν την μεγάλη ικανοποίηση και την ευαρέσκεια τους για την συνάντηση.


 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού