Μουσικό Απόγευμα 2014 - MS

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Μουσικό Απόγευμα 2014

Δραστηριότητες > Εκδηλώσεις > 2014

Το μουσικό απόγευμα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 28 Μαϊου 2014, στο Προεδρικό Μέγαρο και ήταν υπό την Αιγίδα της Συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη. Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κύριος Σάββας Χριστοδούλου, έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό, εκφράζοντας τις ευχαριστίες εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανταπόκριση των φίλων του Συνδέσμου σε μια εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς προς τα μέλη του Συνδέσμου.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρία Άναστασιάδου που έθεσε όλες τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου υπό την Υψηλή Προστασία της και υπό την Αιγίδα της το Μουσικό Απόγευμα.

Ο Γιώργος Σταματάρης  στο τραγούδι και ο Νεόφυτος Νεοφύτου στο πιάνο μας χάρισαν υπέροχες μουσικές στιγμές και όλοι πέρασαν ένα όμορφο και ξέγνοιαστο απόγευμα παρέα με καφέ, μουσική και παίζοντας τόμπολα.

Την παρουσίαση του προγράμματος της εκδήλωσης ανέλαβε και φέτος, αφιλοκερδώς ο φίλος του Συνδέσμου,  Λουκάς Χριστοδουλίδης. 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού